21.09.16

Президент України взяв участь у відкритті 71-ї сесії Генасамблеї ООН

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Петро Порошенко взяв участь у відкритті 71-ї сесії Генеральної Асамблеї Організації Об'єднаних Націй, яка проходить у штаб-квартирі ООН у Нью-Йорку.
Петро Порошенко подякував Главі японського Уряду за незмінну позицію Японії щодо підтримки територіальної цілісності та суверенітету України, у тому числі в рамках головування країни у «Великій сімці».
Сторони наголосили на важливості відновлення активних політичних та ділових контактів між двома державами на всіх рівнях.
Сторони відзначили важливість першої зустрічі на найвищому рівні в історії українсько-новозеландських відносин та підтвердили налаштованість на поглиблення двосторонніх відносин. Петро Порошенко подякував Джону Кею за тверду позицію Нової Зеландії на підтримку територіальної цілісності та суверенітету України і за засудження агресії Росії щодо нашої держави.
Президент Хорватії відзначила, що її країна є другом і партнером України. Колінда Грабар-Кітарович також зазначила, що Хорватія має досвід післявоєнної відбудови та реінтеграції тимчасово окупованих територій, який може бути корисним для України.
Глава держави подякував Латвії за послідовну підтримку надання українцям безвізового режиму, а також - політики санкцій щодо Росії через її агресію проти України.
У рамках участі у 71-й сесії Генеральної Асамблеї ООН Президент України Петро Порошенко провів зустріч із Президентом Турецької Республіки Реджепом Таїпом Ердоганом.
Петро Порошенко подякував США за посилення санкцій проти Росії. Віце-президент Байден проінформував про готовність надати Україні 1 млрд долларів кредитних гарантій, оскільки Україна виконала всі необхідні умови.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.